Tartışmalı yönetmen Lars von Trier’den bir yeni çok konuşulacak bir hareket geldi… Ünlü yönetmen, kendisi için kız arkadaşı ilanı verdi. Detaylar aşağıda… 👇
Kaynak: https://www.latestly.com/socially/ent…
Danimarkalı yönetmen Lars von Trier, enteresan kişiliği ile biliniyor.

Ünlü yönetmen Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile gündeme geldi: Trier, kendisi için bir kız arkadaşı ilanı verdi.

Meşhur yönetmen, çektiği videoda “kendisi için uygun bir kız arkadaş ve ilham perisi” aradığını söyledi.
Videoda ise kendisinden bahsetmeyi ihmal etmedi: “67 yaşındayım, Parkinson hastasıyım, obsesif kompulsif bozukluğum ve kontrollü alkolizmim var…”

“Bu, sosyal ağlar hakkında hiçbir fikrimin olmadığı, bir kız arkadaş/ilham perisi aradığım eski moda bir flört ilanı olarak görülmelidir.”

Tüm mızmızlanmalara rağmen iyi bir günde, doğru partnerle, keyifli bir yol arkadaşı olabileceğimi iddia ediyorum.
Ünlü yönetmen, başvuruların yapılacağı mail adresini video sonuna ekledi…

Sizin bu enteresan girişime dair düşünceleriniz neler?

Yorumlara buyurun 👇